Studdies bijles Sneek

Laat de moeilijke vakken weer leuk worden!

Of je nu beter in wiskunde of Engels wilt worden, een achterstand in wilt halen of wilt focussen op aankomende toetsen: Studdies helpt! Wij geven bijles in Sneek aan kinderen die prima zelfstandig kunnen werken, maar moeite met bepaalde vakken hebben. Afhankelijk hoe vaak en hoe lang nodig is gaat de studiecoach met de leerling aan de slag. Hiervoor is geen vast moment. Bijles kan elk moment van de week afgenomen worden.  Door een intensieve vakinhoudelijke begeleiding van Studdies hebben leerlingen het snel weer onder controle!

nieuw vacature
Studdies Huiswerkbegeleiding

Waarom bijles helpt

Wanneer leerlingen ontzettend moeite hebben met een vak is het fijn als zij 1-op-1 begeleiding krijgen. Het doel is dat leerlingen de volgende keer betere resultaten behalen op hetgeen waar zij moeite mee hebben. Door een gestructureerde manier de onderwerpen doornemen verbetert de motivatie van de leerling. Dit geeft vertrouwen en een beter inzicht in de materie.

Wacht niet te lang: boek nu jouw bijles in Sneek!

Voorkomen is beter dan genezen! Wacht daarom beslist niet te lang met het aanvragen van bijlessen. Hoe eerder de bijles aangevraagd wordt, hoe beter we samen kunnen voorkomen dat er achterstanden optreden. Dit is beter voor de cijfers maar ook voor de leerling zelf. De coaches van Studdies staan op elk moment van de week klaar!

  • Stijgende schoolresultaten
  • Meer motivatie
  • Boost voor het zelfvertrouwen
  • Al het huiswerk wordt ingepland, nagekeken & getoetst
  • Intensieve begeleiding

Onze tarieven

STUDDIES&BIJLES losse les
€ 36/ uur***
STUDDIES&BIJLES strippenkaart 10x
€ 340/ 10 bijlessen van 1 uur
STUDDIES&BIJLES strippenkaart 10x vanaf STUDDIES&HUISWERK 2x
€ 320/ 10 bijlessen van 1 uur***
Alle tarieven

*De tarieven gelden per kalendermaand en zijn inclusief oudergesprekken, eindgesprek, administratiekosten en het gebruik van het leervolgsysteem. Het inschrijfgeld bedraagt €25,00

Voordelen van Studdies

Motivatie

Meer motivatie voor huiswerk en toetsen

Persoonlijk

Begeleiding op maat gemaakt én voor iedereen!

Resultaat

Een stijgende lijn in schoolresultaten

Extra opdrachten

Je leert beter door te doen! Daarom krijgen de leerlingen extra opdrachten tijdens de bijles. Hiermee kunnen we gemakkelijk de voortgang bijhouden en blijven verbeteren.

Meer informatie?

Vul onderstaande formulier in en wij reageren heel snel. Of je nou informatie wilt of een vraag hebt, bespreek ze gerust.

Bekijk ook onze andere diensten

Huiswerk- begeleiding

Onze studiecoaches begeleiden iedere leerling van A tot Z.

Brugklas coaching

Voor een goede start in de brugklas.

Studdies Leer Leren Coaching

Een extra steuntje in de rug nodig? Wij bieden 1-op-1 hulp!

Realisatie: Wefabric logo - wefabric.nl