Studdies Leer Leren Coaching

Gratis intake aanvragen

Studdies Leer leren

1-op-1 begeleiding van een studiecoach

De een vliegt zonder problemen door het schooljaar, bij de ander gaat dit minder vanzelfsprekend. Bij de een ontbreekt de motivatie, bij de ander de concentratie. Daarom biedt Studdies,  Studdies Leer Leren Coaching aan. Zo krijgen de kinderen die nét dat extra steuntje in de rug nodig hebben de nodige aandacht. De leerling wordt gedurende een aantal weken op een vast moment 1-op-1 begeleid door één van onze studiecoaches. De coach helpt bij het maken van een planning door de studiestof een keer extra door te nemen en bij het optimaal voorbereiden van een toets.

Studdies Huiswerkbegeleiding
Studdies Huiswerkbegeleiding

Zelfvertrouwen

Begeleiding door een Studdies Leer Leren Coach  levert veelal goede resultaten op. We gaan verder dan het leren leren. Hard werken wordt beloond met hogere cijfers, waardoor een leerling zelfvertrouwen opbouwt. Want dat zelfvertrouwen is belangrijk voor nu en voor later!

Brugklastraining

Voor het eerst naar de middelbare school. Nieuwe leraren. Werken met een lesrooster. Van de basisschool naar de middelbare school is een grote stap. Dat is erg leuk, maar niet altijd even gemakkelijk! Tijdens de training leren kinderen omgaan met veelvoorkomende problemen waar zij tegenaan kunnen lopen. Dat varieert van het leren omgaan met een lesrooster tot het leren omgaan met huiswerk. Praktische tips staan deze training centraal!

De brugklastraining wordt door één onze studiecoaches gegeven. De training bestaat uit 5 trainingen van 1,5 uur. Na het afronden van deze training kunnen de leerlingen vol goede moed aan hun eerste jaar op de middelbare school beginnen!

 • Stijgende schoolresultaten
 • Meer motivatie
 • Boost voor het zelfvertrouwen
 • Al het huiswerk wordt ingepland, nagekeken & getoetst
 • Intensieve begeleiding

Onze tarieven

Individuele coaching (zonder huiswerkabonnement)
€ 60/ uur
brugklastraining individueel
€ 49/ uur
Alle tarieven

*De tarieven gelden per kalendermaand en zijn inclusief oudergesprekken, eindgesprek, administratiekosten en het gebruik van het leervolgsysteem. Het inschrijfgeld bedraagt €25,00

Voordelen van Studdies

Motivatie

Meer motivatie voor huiswerk en toetsen

Persoonlijk

Begeleiding op maat gemaakt én voor iedereen!

Resultaat

Een stijgende lijn in schoolresultaten

Voordelen Studdies Leer Leren Coaching

Door de intensieve 1-op-1 begeleiding van een Studdies Buddie krijgt de leerling meer persoonlijke aandacht. Door een keer extra bij de stof stil te staan wordt er een betere beheersing van de stof verkregen.

  Bekijk ook onze andere diensten

  Huiswerk- begeleiding

  Onze studiecoaches begeleiden iedere leerling van A tot Z.

  Brugklas coaching

  Voor een goede start in de brugklas.

  Bijles

  Moeite met vakken? Onze coaches staan voor je klaar!

  Realisatie: Wefabric logo - wefabric.nl