Leren leren met Studdies

Betere cijfers, meer motivatie en een gestructureerde werkwijze

Goed plannen. Geconcentreerd werken. Toetsen voorbereiden. Het is allemaal nog niet zo gemakkelijk. Veel scholieren hebben moeite met huiswerk maken doordat zij geen goede begeleiding vanuit school krijgen of thuis geen goede concentratie hebben. Huiswerkbegeleiding van Studdies is daarvoor dé oplossing. Onze studiecoaches begeleiden leerlingen in kleine groepjes. Op deze manier krijgt iedere leerling begeleiding op maat. Het resultaat? Betere cijfers, meer motivatie en een gestructureerde werkwijze.

Studdies Huiswerkbegeleiding
Studdies Huiswerkbegeleiding

Waarom huiswerkbegeleiding echt helpt

Huiswerkbegeleiding biedt een efficiënte oplossing wanneer dit gestructureerd gedaan wordt. Daarom komen onze leerlingen vaak 3 tot 4 dagen per week huiswerk maken. Op deze manier verkrijgen leerlingen een structurele aanpak wat stressverminderend werkt. Daarnaast biedt huiswerkbegeleiding een plek waar kinderen geconcentreerd te werk kunnen gaan, zonder dat zij daarbij afgeleid worden.

Onze werkwijze

De dagen zien er altijd hetzelfde uit, op deze manier ontstaat er een vast stramien waardoor leerlingen weten waar ze aan toe zijn.  Zo bespreken wij bij binnenkomst hoe het op school is gegaan en of er nog toetsen staan gepland. Met deze informatie wordt er een planning gemaakt. Op basis van de planning worden de kinderen begeleid door middel van huiswerkopdrachten, immers je leert beter door het te doen! Indien nodig wordt de leerling overhoord om te kijken of de stof goed wordt beheerst. Oftewel een goede voorbereiding is het halve werk!

Met meer vertrouwen je toetsweek in

Leerlingen die kiezen voor STUDDIES intensieve toetsweekvoorbereiding krijgen een strakke planning en intensieve inhoudelijke hulp in de weken voor en tijdens de toetsweek. Lekker aan de slag voor een goed resultaat!
Lees hier alles over begeleiding tijdens de toetsweek

 • Stijgende schoolresultaten
 • Meer motivatie
 • Boost voor het zelfvertrouwen
 • Al het huiswerk wordt ingepland, nagekeken & getoetst
 • Intensieve begeleiding

Onze tarieven

STUDDIES&HUISWERK 1 dag (alleen i.c.m. bijles)
€ 200/ maand*
STUDDIES&HUISWERK 2 dagen (alleen i.c.m. bijles)
€ 320/ maand*
STUDDIES&HUISWERK 3 dagen
€ 365/ maand*
STUDDIES&HUISWERK 4 dagen
€ 395/ maand*
STUDDIES&HUISWERK 5 dagen
€ 420/ maand*
STUDDIES intensieve toetsweekvoorbereiding**
€ 400/ 10 keer begeleiding
Alle tarieven

*De tarieven gelden per kalendermaand en zijn inclusief oudergesprekken, eindgesprek, administratiekosten en het gebruik van het leervolgsysteem. Het inschrijfgeld bedraagt €49,00
** 10 sessies huiswerkbegeleiding verspreid over maximaal 6 weken (vanaf 4 à 5 weken voorafgaand aan de toetsweek t/m de toetsweek zelf).

Voordelen van Studdies

Motivatie

Meer motivatie voor huiswerk en toetsen

Persoonlijk

Begeleiding op maat gemaakt én voor iedereen!

Resultaat

Een stijgende lijn in schoolresultaten

Persoonlijke aandacht

Als je nou 1-op-1 of in groepjes huiswerkbegeleiding krijgt, wij zorgen altijd voor een planning op maat. Zo leggen wij per leerling de focus op wat voor hen belangrijk is. Op die manier bouwen wij voort!

  Bekijk ook onze andere diensten

  Brugklas coaching

  Voor een goede start in de brugklas.

  Studdies Leer Leren Coaching

  Een extra steuntje in de rug nodig? Wij bieden 1-op-1 hulp!

  Bijles

  Moeite met vakken? Onze coaches staan voor je klaar!

  Realisatie: Wefabric logo - wefabric.nl