Goed plannen. Geconcentreerd werken. Toetsen voorbereiden. Het is allemaal nog niet zo gemakkelijk. Veel scholieren hebben moeite met huiswerk maken doordat zij geen goede begeleiding vanuit school krijgen of thuis geen goede concentratie hebben. Huiswerkbegeleiding van Studdies is daarvoor dé oplossing. Onze studiecoaches begeleiden leerlingen in kleine groepjes. Op deze manier krijgt iedere leerling begeleiding op maat. Het resultaat? Betere cijfers, meer motivatie en een gestructureerde werkwijze.

  • Een gestructureerde werkwijze in een fijne sfeer
  • Boost in de resultaten en het zelfvertrouwen
Huiswerkbegeleiding

Voor de meeste leerlingen is de overgang naar de brugklas een spannende en soms lastige stap. Voor sommige leerlingen is die overgang éxtra lastig. Dat kan om verschillende redenen zo zijn. Soms gaat het om hele ‘slimme’ leerlingen die op de basisschool niet gewend zijn geweest zich in te spannen en de studievaardigheden missen om hun schoolwerk in de brugklas effectief aan te pakken. Soms zijn plannen en organiseren nog onvoldoende ontwikkeld en heeft de kersverse brugklasser daar een tijdje extra ondersteuning bij nodig.

  • Een goede start is het halve werk
  • Effectief aan de slag in de brugklas
Brugklascoaching

De een vliegt zonder problemen door het schooljaar, bij de ander gaat dit minder vanzelfsprekend. Bij de een ontbreekt de motivatie, bij de ander de concentratie. Daarom biedt Studdies, Studdies Leer Leren Coaching aan. Zo krijgen de kinderen die nét dat extra steuntje in de rug nodig hebben de nodige aandacht. De leerling wordt gedurende een aantal weken op een vast moment 1-op-1 begeleid door één van onze studiecoaches. De coach helpt bij het maken van een planning door de studiestof een keer extra door te nemen en bij het optimaal voorbereiden van een toets.

  • 1-op-1 begeleiding op een vast moment in de week
  • Een extra steuntje in de rug
Studdies Leer Leren Coaching

Of je nu beter in wiskunde of Engels wilt worden, een achterstand in wilt halen of wilt focussen op aankomende toetsen: Studdies helpt! Wij geven bijlessen aan kinderen die prima zelfstandig kunnen werken, maar moeite met bepaalde vakken hebben. Afhankelijk hoe vaak en hoe lang nodig is gaat de studiecoach met de leerling aan de slag. Hiervoor is geen vast moment. Bijles kan elk moment van de week afgenomen worden.  Door een intensieve vakinhoudelijke begeleiding van Studdies hebben leerlingen het snel weer onder controle!

  • Achterstanden voorkomen
  • Vakinhoudelijke begeleiding op maat
Bijles

Leerlingen die kiezen voor STUDDIES&TOETSWEEK helpen we met het inplannen van de leerstof voor een toetsweek en we begeleiden ze in de voorbereiding van deze toetsen voorafgaan aan én tijdens de toetsweek. Het omvat 10 sessies huiswerkbegeleiding van 3 à 3,5 uur per sessie en zorgt ervoor dat de leerling zijn toetsen tijdig en effectief voorbereidt waarbij we in de huiswerkbegeleiding inhoudelijke hulp kunnen bieden voor de vakken waar de leerling moeite mee heeft.

 

 

  • Een goede begeleiding en voorbereiding voor de toetsweek
  • 10 sessies huiswerkbegeleiding van 3 à 3,5 uur per sessie
STUDDIES intensieve toetsweekvoorbereiding
Realisatie: Wefabric logo - wefabric.nl