STUDDIES intensieve toetsweekvoorbereiding

Gratis intake aanvragen

Begeleiding toetsweek

Met meer vertrouwen je toetsweek in

Leerlingen die kiezen voor STUDDIES intensieve toetsweekvoorbereiding helpen we met een strakke planning en intensieve inhoudelijke hulp in de weken voor en tijdens de toetsweek. Lekker aan de slag voor een goed resultaat!

STUDDIES intensieve toetsweekvoorbereiding omvat 10 sessies huiswerkbegeleiding van 3 à 3,5 uur per sessie en zorgt ervoor dat de leerling zijn toetsen tijdig en effectief voorbereidt waarbij we in de huiswerkbegeleiding inhoudelijke hulp kunnen bieden voor de vakken waar de leerling moeite mee heeft.

Studdies en toetsweek
Studdies Huiswerkbegeleiding

STUDDIES intensieve toetsweekvoorbereiding is verbonden aan een toetsweekperiode. Dat betekent dat de 10 sessies huiswerkbegeleiding benut worden verspreid over maximaal 6 weken (vanaf 4 à 5 weken voorafgaand aan de toetsweek t/m de toetsweek zelf). De leerling bepaalt in overleg met ons hoe hij/zij deze 10 sessies verdeelt over de toetsweekperiode. Eventuele aanvullende losse sessies huiswerkbegeleiding kunnen altijd worden ingepland. Tijdens de eerste sessie huiswerkbegeleiding maken we op basis van de leerstof een planning voor de gehele toetsperiode waarna de leerling in de daaropvolgende sessies zijn toetsen mét begeleiding van onze kant gaat voorbereiden.

Voor wie?

STUDDIES intensieve toetsweekvoorbereiding is uitsluitend bedoeld voor bovenbouwleerlingen(leerlingen klas 4 en hoger) die thuis zelfstandig kunnen werken, maar in de aanloop naar een toetsweek een steuntje in de rug nodig hebben. Ook voor leerlingen in hun examenjaar is STUDDIES intensieve toetsweekvoorbereiding mogelijk tijdens de SE-weken waarin ze hun schoolexamens doen en tijdens de periode van het Centraal Schriftelijk Eindexamen.

Wat is het resultaat?

Leerlingen gaan met meer vertrouwen hun toetsweek in en behalen daardoor betere cijfers voor de toetsen. Wat zijn de kosten? De kosten voor STUDDIES intensieve toetsweekvoorbereiding bedragen €360,00 voor 10 huiswerkmiddagen. Deze 10 middagen moeten in een tijdsbestek van 6 weken worden ingezet. Huiswerkmiddagen die niet worden opgebruikt binnen deze periode, kunnen niet meegenomen worden naar een volgende toetsperiode of naar een volgend schooljaar.

 • Stijgende schoolresultaten
 • Meer motivatie
 • Boost voor het zelfvertrouwen
 • Al het huiswerk wordt ingepland, nagekeken & getoetst
 • Intensieve begeleiding

Onze tarieven

STUDDIES & TOETSWEEK
€400
Alle tarieven

Voordelen van Studdies

Motivatie

Meer motivatie voor huiswerk en toetsen

Persoonlijk

Begeleiding op maat gemaakt én voor iedereen!

Resultaat

Een stijgende lijn in schoolresultaten

  Bekijk ook onze andere diensten

  Huiswerk- begeleiding

  Onze studiecoaches begeleiden iedere leerling van A tot Z.

  Brugklas coaching

  Voor een goede start in de brugklas.

  Studdies Leer Leren Coaching

  Een extra steuntje in de rug nodig? Wij bieden 1-op-1 hulp!

  Realisatie: Wefabric logo - wefabric.nl